Cepumu torte

  • Gatavošana 2h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Torte

  • Krēmsiers
     500 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Cukurs
     50 g
  • Cepumi Selga
      27 gab.
  • Aveņu ievārījums
      pēc garšas

Dekors

  • Mellenes
      pēc garšas
  • Marmelāde
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
 

Sāk kārtot kūku.
 

Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.

Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu. 

Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu. 

Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.

Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.

Ļauj tai nostāvēt 2-3 h pirms pasniegšanas.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).