Cepumu torte

  • Gatavošana 2h 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Torte

  • Krēmsiers
     500 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Cukurs
     50 g
  • Cepumi Selga
      27 gab.
  • Aveņu ievārījums
      pēc garšas

Dekors

  • Mellenes
      pēc garšas
  • Marmelāde
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
 

Sāk kārtot kūku.
 

Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.

Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu. 

Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu. 

Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.

Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.

Ļauj tai nostāvēt 2-3 h pirms pasniegšanas.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli