Cepumu torte
-
Gatavošana 2h 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Torte
-
Krēmsiers500 g
-
Saldais krējums200 g
-
Cukurs50 g
-
Cepumi Selga27 gab.
-
Aveņu ievārījumspēc garšas
Dekors
-
Mellenespēc garšas
-
Marmelādepēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
Sāk kārtot kūku.
Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.
Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu.
Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu.
Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.
Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.
Ļauj tai nostāvēt 2-3 h pirms pasniegšanas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize