Dārzeņu iesmiņi ar tofu

  • Gatavošana 12h
  • Vidēji grūti
Dārzeņu iesmiņi ar tofu
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Marināde

  • Sīpoli
     2 gab.
  • Ķiploki
     5 daiva (-s)
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Olīveļļa
     400 ml
  • Adžika
     1 ēdamk.
  • Garšvielu maisījums Hmeli-Suneli
     1 ēdamk.
  • Sinepes
     1 ēdamk.
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Cukurs
      pēc garšas

Iesmiņi

  • Cietais tofu
     150 g
  • Šampinjoni
     12 gabali
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Paprika
     1 gab.
  • Sarkanie sīpoli
     2 gab.
  • Ziedkāposts
     0.5 gab.
  • Cukīni
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pagatavo marinādi. Blenderī liec sīpolus, ķiplokus, pētersīļus, olīveļļu un sablendē. Pārlej iegūto masu bļodā, pievieno smalki sakapātu rozmarīnu, pierīvē citrona miziņu un piespied sulu. Pēc tam pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.
Gatavo iesmiņus. Iesmiņiem paredzētos dārzeņus un tofu sagriez palielos gabalos un aplej ar marinādi. Atstāj marinēties uz nakti. Sadur dārzeņus uz iesmiem un cep uz grila vai cepeškrāsnī 180 grādos 15–20 minūtes.

Līdzīgas receptes

Hotdogi

25min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).