Dārzeņu maize

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Piens
     250 ml
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Olas
     2 gab.
  • Pilngraudu kviešu milti
     300 g
  • Cepamais pulveris
     2 Tējkarotes
  • Parmas siers (sarīvēts)
     50 g
  • Čedaras siers (sarīvēts)
     100 g
  • Burkāns (sarīvēts)
     1 gabali
  • Cukīni (sarīvēts)
     1 gabali
  • Kukurūza
     140 g
  • Garšaugi (baziliks, dilles, loki)
      pēc izvēles
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Pipari
     0.5 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā lej pienu, olīveļļu, olas un visu sakuļ. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.
Masu lej ar cepampapīru izklātā formā un cep 180 °C 40–50 min. vai, līdz tā ir zeltaini brūna un iedurtais irbulītis sauss.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes

Sparģeļu tartars

20min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera sodas maize

40min • Viegli