Dubultā siera & šķiņķa sendvičs

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Dubultā siera & šķiņķa sendvičs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Bagete
     1 gabali
  • Cūkgaļas šķiņķis (ar kaulu)
     500 g
  • Siers Čederas Red
     100 g
  • Siers Alpu
     100 g
  • Kūpināts bekons (strēmelītēs)
     40 g
  • Graudainās sinepes Selection by Rimi
     2 ēdamk.
  • Paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Ķimenes
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Alus Cēsu Premium
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šķiņķi ar paprikas pulveri, ķimenēm, veselu ķiploku un sāli liek cepešpannā, uzliek vāku vai pārklāj ar foliju. Liek cepties 220°C aptuveni 45 min.

Tad noņem vāku vai foliju, samazina temperatūru līdz 180°C un cep vēl 30 min, līdz gaļa kļuvusi mīksta.

Apcep bekonu.

Sendviča maizi pārgriež gareniski uz pusēm. Iekšpusi iesmērē ar sinepēm, kārto sieru, plucināto gaļu un pārklāj ar bekonu.

Liek cepeškrāsnī vai maizes grila pannā un cep, līdz siers izkūst un maize kļuvusi kraukšķīga.

Pasnedz kopā ar alu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes