Foreles seviče

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Foreles seviče
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Foreles fileja (bez ādas)
     200 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Laims
     1 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Brūnais cukurs
      pēc garšas
  • Salātu lapas
     2 sauja (-s)
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Foreles fileju sagriez gabalos.

Pievieno plānās strēmelēs sagrieztu sīpolu.

Pierīvē miziņas no 1/2 katra citrusaugļa.

Izgriez citrusaugļiem filejas, mīkstumu un pievieno salātiem.

Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.

Viegli apjauc un pasniedz ar salātu lapām.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli