Foreles seviče

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Foreles seviče
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Foreles fileja (bez ādas)
     200 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gabali
  • Apelsīns
     1 gabali
  • Laims
     1 gabali
  • Citrons
     1 gabali
  • Sāls
      pēc garšas
  • Brūnais cukurs
      pēc garšas
  • Salātu lapas
     2 sauja (-s)
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Foreles fileju sagriez gabalos.

Pievieno plānās strēmelēs sagrieztu sīpolu.

Pierīvē miziņas no 1/2 katra citrusaugļa.

Izgriez citrusaugļiem filejas, mīkstumu un pievieno salātiem.

Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.

Viegli apjauc un pasniedz ar salātu lapām.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes