Foreles seviče

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Foreles seviče
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Foreles fileja (bez ādas)
     200 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Apelsīns
     1 gab.
  • Laims
     1 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Brūnais cukurs
      pēc garšas
  • Salātu lapas
     2 sauja (-s)
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Foreles fileju sagriez gabalos.

Pievieno plānās strēmelēs sagrieztu sīpolu.

Pierīvē miziņas no 1/2 katra citrusaugļa.

Izgriez citrusaugļiem filejas, mīkstumu un pievieno salātiem.

Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un piparus.

Viegli apjauc un pasniedz ar salātu lapām.

Saistītās receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti

Pupiņu čili

20min • Viegli

Tako pīrāgs ar mini tomātiem

45min • Vidēji grūti

Tako sacepums ar tortiljas čipsiem

45min • Vidēji grūti