Garneļu un dārzeņu rullīši

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Garneļu un dārzeņu rullīši
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsu papīrs
      6 gab.
  • Burkāns
     0.5 gabali
  • Garais gurķis
     0.5 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     6 Ēdamkarote
  • Garneles
     12 gabali
  • Ponzu mērce
     50 ml
  • Maurloki
     1 Tējkarotes
  • Ingvers malts
     0.33 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez gurķi un burkānu ļoti plānās, garenās strēmelēs.

Vārītas, atlaidinātas garneles iztaisno, uzspiežot uz galda. 

Iemērcē aukstā ūdenī rīsu mīklas loksnes, nogaidi līdz tās izmirkst tiktāl, lai varētu viegli sarullēt.

Izklāj mīklu uz dēlīša un liec centrā pildījumu, nedaudz gurķu un burkāna strēmelītes, mikrosalātus un divas garneles.

Aizloki galus un cieši sarullē cilindra formā. 

Pasniedz ar pondzu mērci, sajauktu ar ingveru un smalki sagrieztiem maurlokiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Bistro tunča salāti

12min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes