Garneļu un dārzeņu rullīši

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Garneļu un dārzeņu rullīši
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsu papīrs
      6 gab.
  • Burkāns
     0.5 gab.
  • Garais gurķis
     0.5 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     6 ēdamk.
  • Garneles
     12 gabali
  • Ponzu mērce
     50 ml
  • Maurloki
     1 tējk.
  • Ingvers malts
     0.33 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez gurķi un burkānu ļoti plānās, garenās strēmelēs.

Vārītas, atlaidinātas garneles iztaisno, uzspiežot uz galda. 

Iemērcē aukstā ūdenī rīsu mīklas loksnes, nogaidi līdz tās izmirkst tiktāl, lai varētu viegli sarullēt.

Izklāj mīklu uz dēlīša un liec centrā pildījumu, nedaudz gurķu un burkāna strēmelītes, mikrosalātus un divas garneles.

Aizloki galus un cieši sarullē cilindra formā. 

Pasniedz ar pondzu mērci, sajauktu ar ingveru un smalki sagrieztiem maurlokiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti