Sastāvdaļas
Salāti
-
Saldētas garneles čaulās500 g
-
Paipalu olas8 gab.
-
Lielie avokado2 gabali
-
Ikri I Love Eco2 ēdamk.
Mērce
-
Paipalu olas3 gab.
-
Dižonas sinepes1 tējk.
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Vīnogu kauliņu eļļa120 ml
-
Jūras sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Atkausē garneles un notīri.
Olas novāri, notīri un sagriez uz pusēm.
Pagatavo mērci: blenderī liec visas sastāvdaļas, izņemot eļļu. Sablendē, lai viss labi sajaucas. Tad, blenderim darbojoties, ļoti lēnām lej klāt eļļu, kamēr visa pievienota un izveidojusies krēmīga mērce.
Bļodā sajauc garneles, avokado (sagrieztus gabalos), olas un mērci.