Garneļu un olu salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Garneļu un olu salāti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Saldētas garneles čaulās
     500 g
  • Paipalu olas
     8 gab.
  • Lielie avokado
     2 gabali
  • Ikri I Love Eco
     2 ēdamk.

Mērce

  • Paipalu olas
     3 gab.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     120 ml
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atkausē garneles un notīri.

Olas novāri, notīri un sagriez uz pusēm.

Pagatavo mērci: blenderī liec visas sastāvdaļas, izņemot eļļu. Sablendē, lai viss labi sajaucas. Tad, blenderim darbojoties, ļoti lēnām lej klāt eļļu, kamēr visa pievienota un izveidojusies krēmīga mērce.

Bļodā sajauc garneles, avokado (sagrieztus gabalos), olas un mērci.

Pasniedz porcijās, katru garnējot ar pusēdamkaroti ikru.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti