Garšaugos sautēts tītars

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Garšaugos sautēts tītars
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
     500 g
  • Granātābols
     1 gab.
  • Dilles
     4 bunte (-s)
  • Pētersīlis
     4 bunte (-s)
  • TImiāns
     1 bunte (-s)
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Piparmētra
     2 bunte (-s)
  • Spinātu lapas
     200 g
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Rozīnes
     1 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Valrieksti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Ūdens
     500 ml
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tītaru sagriez lielos gabalos.

Ķiploku pārgriez uz pusēm ar visu mizu.

Visus zaļumus sagriez, bet ne pārāk smalki.

Tītaru liec katlā, tad to pārklāj ar garšaugiem.

Pārlej pāri ūdeni un pa virsu garšaugiem liec ķiploku, rozīnes un valriekstus.

Visu sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.

Tad pieliec klāt sāli un citrona sulu pēc garšas.

Iemaisi svaigos spinātus un pasniedz ar nomizotu granātābolu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes