Garšaugos sautēts tītars

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Garšaugos sautēts tītars
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
     500 g
  • Granātābols
     1 gab.
  • Dilles
     4 bunte (-s)
  • Pētersīlis
     4 bunte (-s)
  • TImiāns
     1 bunte (-s)
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Piparmētra
     2 bunte (-s)
  • Spinātu lapas
     200 g
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Rozīnes
     1 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Valrieksti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Ūdens
     500 ml
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tītaru sagriez lielos gabalos.

Ķiploku pārgriez uz pusēm ar visu mizu.

Visus zaļumus sagriez, bet ne pārāk smalki.

Tītaru liec katlā, tad to pārklāj ar garšaugiem.

Pārlej pāri ūdeni un pa virsu garšaugiem liec ķiploku, rozīnes un valriekstus.

Visu sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.

Tad pieliec klāt sāli un citrona sulu pēc garšas.

Iemaisi svaigos spinātus un pasniedz ar nomizotu granātābolu.

Saistītās receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti