Garšaugos sautēts tītars

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Garšaugos sautēts tītars
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
     500 g
  • Granātābols
     1 gab.
  • Dilles
     4 bunte (-s)
  • Pētersīlis
     4 bunte (-s)
  • TImiāns
     1 bunte (-s)
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Piparmētra
     2 bunte (-s)
  • Spinātu lapas
     200 g
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Rozīnes
     1 sauja (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Valrieksti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Ūdens
     500 ml
  • Sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Tītaru sagriez lielos gabalos.

Ķiploku pārgriez uz pusēm ar visu mizu.

Visus zaļumus sagriez, bet ne pārāk smalki.

Tītaru liec katlā, tad to pārklāj ar garšaugiem.

Pārlej pāri ūdeni un pa virsu garšaugiem liec ķiploku, rozīnes un valriekstus.

Visu sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.

Tad pieliec klāt sāli un citrona sulu pēc garšas.

Iemaisi svaigos spinātus un pasniedz ar nomizotu granātābolu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.