Sastāvdaļas
-
Olīveļļa Extra Virgin (pupiņām)2 ēdamk.
-
Olīveļļa Extra Virgin (pārslacīšanai)3 ēdamk.
-
Nokāstas konservētas pupiņas280 g
-
Timiāna lapiņas1 tējk.
-
Kalamata olīvas ar kauliņiem280 g
-
Nokāsti artišoki eļļā250 g
-
Siers Grana Padano50 g
-
Jūras sālspēc garšas
-
Čili pārslasnedaudz
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Grana Padano salāti
Pannā sakarsē eļļu, liec tajā pupiņas, timiānu un sāli un cep uz palielas liesmas, līdz pupiņas kļūst maigi zeltainas.
Pārliec tās traukā, kur pasniegsi salātus.
Pa virsu kārto artišokus, olīvas, uzlej eļļu, uzber sieru (plānās šķēlēs), piparus un nedaudz čili.