Gravadlax - lasis

  • Gatavošana 24h
  • Vidēji grūti
Gravadlax - lasis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Svaigas bietes (nomizotas)
     2 gabali
  • Apelsīna miziņa
     1 gab.
  • Citronu miziņas
     2 gab.
  • Kadiķu ogas
      2 gab.
  • Sāls
     6 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Džins
     50 ml
  • Laša fileja
     800 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Gravadlax - lasis

Blenderī liec visas marinādes sastāvdaļas un sablendē.

Sablendēto masu liec pa virsu lasim un turi aptuveni 12 stundas ledusskapī.

Tad lasi apgriez otrādi ar visu marinādi un noturi vēl aptuveni 12 stundas ledusskapī.
Pirms laša griešanas notīri visu lieko ar virtuves salvetēm.
Sagriez smalkos gabalos, pasniedz ar grauzdētu maizi un iecienītākajām sastāvdaļām.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.