Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi
     200 g
  • Mencas fileja
     2 gabali
  • Zaļā paprika
     2 gabali
  • Tomāti
     2 gabali
  • Olīveļļa cepšanai
     1 Tējkarotes
  • Olīveļļa salātiem
     10 ml
  • Citrona sula
     1 gabali
  • Oregano
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomazgā un nosusini mencas fileju, apber ar sāli, pipariem un oregano.
Uzvāri brūnos rīsus.
Sakarsē pannu, lej tajā nedaudz eļļas un cep mencas fileju, līdz tā gatava.
Sagriez papriku strēmelītēs, tomātu – ripiņās, izspied nedaudz citrona sulas, pievieno olīveļļu un samaisi.
Pasniedz mencu ar brūnajiem rīsiem un salātiem.

Saistītās receptes

Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Siltie garneļu un kvinojas salāti

30min • Vidēji grūti
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Zivju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Sautētas mīdijas

15min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Tortilja ar tunci

20min • Vidēji grūti