Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi
     200 g
  • Mencas fileja
     2 gabali
  • Zaļā paprika
     2 gabali
  • Tomāti
     2 gabali
  • Olīveļļa cepšanai
     1 Tējkarotes
  • Olīveļļa salātiem
     10 ml
  • Citrona sula
     1 gabali
  • Oregano
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomazgā un nosusini mencas fileju, apber ar sāli, pipariem un oregano.
Uzvāri brūnos rīsus.
Sakarsē pannu, lej tajā nedaudz eļļas un cep mencas fileju, līdz tā gatava.
Sagriez papriku strēmelītēs, tomātu – ripiņās, izspied nedaudz citrona sulas, pievieno olīveļļu un samaisi.
Pasniedz mencu ar brūnajiem rīsiem un salātiem.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Gandrīz ideālu vakariņu uzkoda

4h 45min • Vidēji grūti

Tomātu pīrāgs

1h 55min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes