Sastāvdaļas
-
Brūnie rīsi200 g
-
Mencas fileja2 gabali
-
Zaļā paprika2 gabali
-
Tomāti2 gabali
-
Olīveļļa cepšanai1 Tējkarotes
-
Olīveļļa salātiem10 ml
-
Citrona sula1 gabali
-
Oreganopēc garšas
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nomazgā un nosusini mencas fileju, apber ar sāli, pipariem un oregano.
Uzvāri brūnos rīsus.
Sakarsē pannu, lej tajā nedaudz eļļas un cep mencas fileju, līdz tā gatava.
Sagriez papriku strēmelītēs, tomātu – ripiņās, izspied nedaudz citrona sulas, pievieno olīveļļu un samaisi.
Pasniedz mencu ar brūnajiem rīsiem un salātiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize