Grilēta menca ar papriku

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar papriku
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Menca
     3 gab.
  • Paprika (zaļā)
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mencu tiesā nost gardu muti!

Mencai no abām pusēm atgriež asaku – tai jāpaliek pa vidu.

Zivi apber ar sāli un pipariem. 

Liek ar gaļas pusi uz leju grilēties.

Kad menca no vienas puses apcepusies, griež otrādi – ar ādas pusi uz leju.

Apcepto mencu apslaka ar olīveļļu, uzber sāli un piparus.

Tai virsū kārto smalkās šķēlēs sagrieztu zaļo papriku un tomātus, tad vēlreiz uzšļaksta olīveļļu un grilē, līdz zivs gatava.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes