Grilētu biešu un fetas burgers

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Grilētu biešu un fetas burgers
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Maiziņš rudzu
     4 gabali
  • Feta
     200 g
  • Redīsi
     200 g
  • Rukola
      pēc garšas
  • Tzatziki mērce
      maizīšu apsmērēšanai

Bietes

  • Bietes
     4 gab.
  • Timiāns
      pēc garšas
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Melnie pipari
     0.25 tējk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas biešu sastāvdaļas un ļauj pastāvēt vismaz 30 minūtes vai pat 12 stundas.

 

Sakarsē grilu. 

Apgrilē maizītes un bietes, blakus sagatavo dēlīti, uz kura griezīsi bietes. 

Kad bietes sagrilētas, sagriez tās resnās šķēlēs. 

Uz abām maizīšu pusēm liec tzatziki. 

Uz apakšējās šķēles kārto redīsus (plāni sagriezti) un salātus, tad sagrieztās bietes, sieru, salātlapas un otru maizītes pusi.

Pasniedz.

Saistītās receptes

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Sēņu burgers

15min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti