Harčo

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Teļa gaļa
     100 g
  • Burkāni
     2 gab.
  • Paprika
     1 gab.
  • Sīpoli
     2 gab.
  • Ķiploks
     5 daiviņas
  • Ķimenes
     1 ĒK
  • Saldās paprikas pulveris
     2 ĒK
  • Čili pulveris
     1 TK
  • Tomātu mērce Pomodoro Selection by Rimi
     burciņa
  • Udens
     2 L
  • Sāls
     1 TK
  • Cukurs
     1 TK
  • Rīsi
     50 g
  • Pētersīļi
      buntīte

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez teļa gaļu, burkānu, sīpolu, papriku un ķiploku mazos kubiņos un apcep katlā olīveļļā.

Pievieno ķimenes, saldo papriku, čili, sāli un cukuru. 

Pielej tomātu mērci un tad ūdeni. 

Vāri uz lēnas uguns 50 minūtes. 

Beigās pievieno rīsus un vāri vēl 10 minūtes. 

Kad zupa gatava, pieliec sakapātus pētersīļus un ļauj nostāvēties pirms pasniegšanas vismaz 15 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!