Harčo

  • Gatavošana 1h 20min
  • Viegli
Harčo
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Teļa gaļa
     100 g
  • Burkāni
     2 gab.
  • Paprika
     1 gab.
  • Sīpoli
     2 gab.
  • Ķiploks
     5 daiva (-s)
  • Ķimenes
     1 ēdamk.
  • Malta paprika
     2 ēdamk.
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Tomātu mērce
     350 g
  • Ūdens
     2 L
  • Sāls
     1 tējk.
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Rīsi
     50 g
  • Pētersīļi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez teļa gaļu, burkānu, sīpolu, papriku un ķiploku mazos kubiņos un apcep katlā olīveļļā.

Pievieno ķimenes, malto papriku, čili, sāli un cukuru. 

Pielej tomātu mērci un tad ūdeni. 

Vāri uz lēnas uguns 50 minūtes. 

Beigās pievieno rīsus un vāri vēl 10 minūtes. 

Kad zupa gatava, pieliec sakapātus pētersīļus un ļauj nostāvēties pirms pasniegšanas vismaz 15 minūtes.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Franču sīpolu zupa

55min • Vidēji grūti

Ramen laša zupa

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti