Humuss un tabulē

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Humuss un tabulē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Humuss

  • Aunazirņi
     800 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     80 ml
  • Ķiploks (mizots un sasmalcināts)
     2 daiva (-s)
  • Citrons
     1 gab.
  • Citrona miziņa
     1.5 gab.
  • Tahini pasta
     3 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas

Tabulē

  • Bulgurs Rimi
     120 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     50 ml
  • Citronu sula
      pēc garšas
  • Tomāti
     3 gab.
  • Sīpolloki (sagriezti)
      3 gab.
  • Pētersīļi (sasmalcināti)
     1 sauja (-s)
  • Piparmētru lapas (sasmalcinātas)
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Visas humusa sastāvdaļas liec blenderī un blendē līdz vienmērīgai konsistencei.
Pagatavo tabulē salātus. Visas sastāvdaļas smalki sagriez, pievieno eļļu, citronu sulu un garšvielas.
Tabulē salātus pasniedz kopā ar humusu un grauzdētu lavašu vai maizi.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pomelo - garneļu salāti

45min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes