Kabaču zupa

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Kabaču zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     500 g
  • Puravs
     200 g
  • Kabacis
     300 g
  • Vistas vai cits buljons
     1.5 L
  • Sviests
     60 g
  • Eļļa
     10 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Grauzdiņi
     60 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kabaču zupa - veselīga un garda maltīte vasarai!

Katliņā sakarsē 30 g sviesta un eļļu, pievieno sagrieztu puravu, apcep.

Pievieno sagrieztu kabaci un kartupeļus, visu nedaudz apcep.

Pielej buljonu un vāra ~15 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.

Zupu sablendē līdz viendabīgai konsistencei, pielej saldo krējumu un iemaisa atlikušo sviestu.

Pasniedz siltu ar grauzdiņiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes