Kabaču zupa

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Kabaču zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     500 g
  • Puravs
     200 g
  • Kabacis
     300 g
  • Vistas vai cits buljons
     1.5 L
  • Sviests
     60 g
  • Eļļa
     10 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Grauzdiņi
     60 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kabaču zupa - veselīga un garda maltīte vasarai!

Katliņā sakarsē 30 g sviesta un eļļu, pievieno sagrieztu puravu, apcep.

Pievieno sagrieztu kabaci un kartupeļus, visu nedaudz apcep.

Pielej buljonu un vāra ~15 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.

Zupu sablendē līdz viendabīgai konsistencei, pielej saldo krējumu un iemaisa atlikušo sviestu.

Pasniedz siltu ar grauzdiņiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nūdeļu zupa burkā

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes