Kalmārs un dedzināts puravs

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kalmārs un dedzināts puravs
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Marinēts kalmārs
     75 g
  • Marinēti pipargurķi
      5 gab.
  • Kimči
     75 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Loki
      3 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kalmārs un dedzināts puravs

Puravu pārgriež gareniski izmantojot tikai balto daļu.
Apsāli un liec uz iepriekš ieeļļotas, uzsildītās pannas ar griezuma vietu pret pannu.
Cep puravu uz lēnas uguns līdz tas mīksts un gatavs, nemaisi.
Puravu nosusini uz salvetes.
Pasniedz ar kimči kurus vari nopirkt gatavus vai atrodi recepte šai mājas lapā.
Kārto arī smaki sagrieztus lokus, pipargurķus un kalmārus.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli