Kalmārs un dedzināts puravs

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kalmārs un dedzināts puravs
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Marinēts kalmārs
     75 g
  • Marinēti pipargurķi
      5 gab.
  • Kimči
     75 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Loki
      3 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Puravu pārgriež gareniski izmantojot tikai balto daļu.
Apsāli un liec uz iepriekš ieeļļotas, uzsildītās pannas ar griezuma vietu pret pannu.
Cep puravu uz lēnas uguns līdz tas mīksts un gatavs, nemaisi.
Puravu nosusini uz salvetes.
Pasniedz ar kimči kurus vari nopirkt gatavus vai atrodi recepte šai mājas lapā.
Kārto arī smaki sagrieztus lokus, pipargurķus un kalmārus.

Saistītās receptes

Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.