Kalmārs un dedzināts puravs

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kalmārs un dedzināts puravs
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Marinēts kalmārs
     75 g
  • Marinēti pipargurķi
      5 gab.
  • Kimči
     75 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Loki
      3 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kalmārs un dedzināts puravs

Puravu pārgriež gareniski izmantojot tikai balto daļu.
Apsāli un liec uz iepriekš ieeļļotas, uzsildītās pannas ar griezuma vietu pret pannu.
Cep puravu uz lēnas uguns līdz tas mīksts un gatavs, nemaisi.
Puravu nosusini uz salvetes.
Pasniedz ar kimči kurus vari nopirkt gatavus vai atrodi recepte šai mājas lapā.
Kārto arī smaki sagrieztus lokus, pipargurķus un kalmārus.

Līdzīgas receptes

Lasis ar dārzeņiem cepeškrāsnī

35min • Vidēji grūti

Kartupeļu tako

20min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sterlete sviestā

40min • Vidēji grūti