Kamambera siers kraukšķīgā persilādes garozā

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kamambera siers kraukšķīgā persilādes garozā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kamambera siers Rimi
     2 gab.
  • Kviešu milti
     2 ēdamk.
  • Vistu ola
     1 gab.
  • Rīvmaize
     150 g
  • Persilāde Rimi
     15 g
  • Eļļa
     1 ēdamk.
  • Pastas mērce Napoletana Rimi
     0.5 paciņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kamambera siers persilādes garozā – kraukšķīgs, aromātisks un neatvairāms gardums!🧀

Sieru sagriež katru 8 daļās un apviļā miltos. Sakuļ olu.

Persilādi sajauc ar rīvmaizi. Apviļātos gabalus liek olā, tad rīvmaizē. Iesaku apviļāt divās kārtās.

Sakarsē airfryer līdz 180 grādiem. Gabaliņus apslaki ar eļļu un cep 8-10 minūtes. Cepeškrāsnī labāk 200 grādos 10-15 minūtes.

 

Pasniedz ar napoletana mērci.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķimeņu siera bumbas

20min • Viegli

Pesto standziņas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes