Sastāvdaļas
-
Kamambera siers Rimi2 gab.
-
Kviešu milti2 ēdamk.
-
Vistu ola1 gab.
-
Rīvmaize150 g
-
Persilāde Rimi15 g
-
Eļļa1 ēdamk.
-
Pastas mērce Napoletana Rimi0.5 paciņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kamambera siers persilādes garozā – kraukšķīgs, aromātisks un neatvairāms gardums!🧀
Sieru sagriež katru 8 daļās un apviļā miltos. Sakuļ olu.
Persilādi sajauc ar rīvmaizi. Apviļātos gabalus liek olā, tad rīvmaizē. Iesaku apviļāt divās kārtās.
Sakarsē airfryer līdz 180 grādiem. Gabaliņus apslaki ar eļļu un cep 8-10 minūtes. Cepeškrāsnī labāk 200 grādos 10-15 minūtes.