Karstie sierīgie sendviči

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Sviests
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Milti
     1 ēdamk.
  • Piens
     125 ml
  • Krēmsiers
     30 g
  • Siers Mozzarella (sarīvēts)
     60 g
  • Parmezāna siers (sarīvēts)
     60 g
  • Grieķu jogurts
     140 g
  • Paprikas pulveris
     0.5 tējk.
  • Pipari
     1 Tējkarotes
  • Spināti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Vistas fileja (cepta)
     1 gabali
  • Maize
     8 šķēlīte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz pannas uzliek sviestu. Cep ķiploku (smalki sakapātu) pāris minūtes. Tad pievieno miltus un pienu un kārtīgi samaisa. Maisa un karsē 1 minūti, līdz mērce kļūst bieza.

Pievieno krēmsieru, mocarellas un parmezāna sierus, kā arī melnos piparus un papraikas pulveri. Maisa, līdz siers ir izkusis.

Tad uz pannas pievieno grieķu jogurtu un maisa, līdz ir viendabīga masa. Beigās pievieno smalki sakapātus spinātus un nedaudz pakarsē.

Maizes šķēles apsmērē ar pabiezu sviesta kārtu no abām pusēm. Uz maizes liek siera masu, tad vistu un uzliek otru maizes šķēli pa virsu.

Liek uz tīras pannas un cep, līdz maizīte ir zeltaini brūna un siers ir izkusis. Pasniedz karstu, pārgriežot uz pusēm.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu tarte ar kazas sieru

2h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes