Karstmaizes ar šķiņķi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Karstmaizes ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Tostermaize
     6 šķēlīte (-s)
  • Rīvēts Krievijas siers
     100 g
  • Majonēze
     1 ēdamk.
  • Ola
     1 gab.
  • Karsti kūpināts šķiņķis (sīki sakapāts)
     50 g
  • Malti melnie pipari
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kad pāri paliek doniņas vai apkaltusi tostermaize, galdā liec ātrās brokastu karstmaizes ar sieru un olu darba dienas enerģijas lādiņam.

Recepte tapusi sadarbībā ar Hanzas Maiznīca.

Uzkarsē krāsni līdz 200ºC temperatūrai.
Bļodā sajauc sieru, šķiņķi, olu, majonēzi un piparus.
Masu kārto uz maizes šķēlēm.
Karstmaizes cep 7–10 minūtes, līdz tās ir zeltaini brūnas.

Saistītās receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti