Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rudzu saldskābmaize Ķelmēni
     8 šķēlīte (-s)
  • Pesto I Love Eco
     8 tējk.
  • Siers Mozzarella
     1 gab.
  • Prošuto
     9 šķēlīte (-s)
  • Spināti
     2 šķipsniņa (-s)

Pasniegšana

  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz katras maizes šķēles uzsmērē pesto. 

Uz četrām liec sieru (sagrieztu šķēlēs), gaļu, spinātus un, ja sanāk, vēl sieru; virsū – otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar pesto.

Liec sendvičus karstā pannā un virsū uzliec kādu smagumu (piemēram, kūkas formas pamatni un piestu). 

Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena puse un lēnām izkūst siers. 

Apgriez otrādi un tāpat apcep no otras puses. Ideāli piemērota ir panīni panna. 

Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, rukolu, tomātiem vai marinētiem gurķiem. 
 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti