Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rudzu saldskābmaize Ķelmēni
     8 šķēlīte (-s)
  • Pesto I Love Eco
     8 Tējkarotes
  • Siers Mozzarella
     1 gabali
  • Prošuto
     9 šķēlīte (-s)
  • Spināti
     2 Šķipsniņa

Pasniegšana

  • Salāti
      pēc izvēles
  • Tomāti
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz katras maizes šķēles uzsmērē pesto. 

Uz četrām liec sieru (sagrieztu šķēlēs), gaļu, spinātus un, ja sanāk, vēl sieru; virsū – otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar pesto.

Liec sendvičus karstā pannā un virsū uzliec kādu smagumu (piemēram, kūkas formas pamatni un piestu). 

Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena puse un lēnām izkūst siers. 

Apgriez otrādi un tāpat apcep no otras puses. Ideāli piemērota ir panīni panna. 

Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, rukolu, tomātiem vai marinētiem gurķiem. 
 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tagliatelle ar mīdijām

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risoto ar sparģeļiem

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pasta alla carbonara

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes