Kartupeļu krēmzupa ar kūpinātu zivi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kartupeļu krēmzupa ar kūpinātu zivi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     600 g
  • Purava gaišā daļa
     1 gabali
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Sviests
     70 g
  • Vistas gaļas buljons
     1 L
  • Timiāns
      3 zariņi
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Kajēnas pipari
     0.5 tējk.
  • Saldais krējums
     80 ml
  • Kūpināta zivs (pēc izvēles)
     80 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kartupeļu krēmzupa ar kūpinātu zivi

Nomizo kartupeļus un sagriez mazākos gabalos.
Sagriez puravu, ķiploku un sautē sviestā gan puravu ar ķiplokiem, gan kartupeļu daivas.
Pievieno buljonu, timiānu un rozmarīnu, vāri 25 minūtes.
Izņem no šķidruma rozmarīna un timiāna zariņus.
Zupu samal krēmzupā, pievienojot kajēnas piparus un saldo krējumu.
Pasniedz, pievienojot kūpināto zivi.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.