Kartupeļu pankūciņas ar bekonu

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Kartupeļu pankūciņas ar bekonu
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     3 gabali
  • Sāls
     2.5 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sīpols
     0.5 gabali
  • Olas
     1
  • Cietais siers
     50 g
  • Eļļa cepšanai
     
  • Krējums
     100 g
  • Bekons
     100 g
  • Gurķis
     50 g
  • Zaļumi
      Dekoram

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sarīvē kartupeļus, piejauc sāli, piparus, olu, rīvētu cieto sieru, sīpolu, samaisi un cep sakarsētā eļļā, līdz pankūkas zeltaini brūnas.
Nosusini salvetē, liec uz uzkodu šķīvja.

Uz katras pankūciņas liec tējkaroti skābā krējuma, apcepta bekona gabaliņu.

Dekorē ar smalki sagrieztu gurķi un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti