Sastāvdaļas
-
Kartupeļi3 gabali
-
Sāls2.5 šķipsniņa (-s)
-
Pipari1 šķipsniņa (-s)
-
Sīpols0.5 gabali
-
Olas1
-
Cietais siers50 g
-
Eļļa cepšanai
-
Krējums100 g
-
Bekons100 g
-
Gurķis50 g
-
ZaļumiDekoram
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sarīvē kartupeļus, piejauc sāli, piparus, olu, rīvētu cieto sieru, sīpolu, samaisi un cep sakarsētā eļļā, līdz pankūkas zeltaini brūnas.
Nosusini salvetē, liec uz uzkodu šķīvja.
Uz katras pankūciņas liec tējkaroti skābā krējuma, apcepta bekona gabaliņu.