Kartupeļu salāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kartupeļu salāti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Mini kartupeļi
     200 g
  • Loki
      5 gab.
  • Selerijas kāti
      2 gab.
  • Marinēti gurķi
      2 gab.
  • Vegāniskā majonēze
     200 ml
  • Franču sinepes
     1 ēdamk.
  • Baltvīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Svaigi malti melnie pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzvāri kartupeļus ar visu mizu, līdz mīksti, atstāj, lai atdziest.
Tikmēr majonēzē iemaisi sinepes un etiķi.
Sagriez smalkākos gabalos selerijas kātu, lociņus un marinētos gurķus un pievieno majonēzei.
Kad kartupeļi atdzisuši, nomizo tos, sagriez un iemaisi mērcē.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes