Sastāvdaļas
-
Mini kartupeļi200 g
-
Loki5 gab.
-
Selerijas kāti2 gab.
-
Marinēti gurķi2 gab.
-
Vegāniskā majonēze200 ml
-
Franču sinepes1 Ēdamkarote
-
Baltvīna etiķis2 Ēdamkarote
-
Sāls1 Šķipsniņa
-
Svaigi malti melnie pipari1 Šķipsniņa
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāri kartupeļus ar visu mizu, līdz mīksti, atstāj, lai atdziest.
Tikmēr majonēzē iemaisi sinepes un etiķi.
Sagriez smalkākos gabalos selerijas kātu, lociņus un marinētos gurķus un pievieno majonēzei.
Kad kartupeļi atdzisuši, nomizo tos, sagriez un iemaisi mērcē.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize