Sastāvdaļas
-
Cepts ķirbis ar mizu600 g
-
Sakapāts rozmarīns1 ēdamk.
-
Lieli sarkanie sīpoli2 gab.
-
Ķiploki1 gabali
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
-
Siers ar kaņepju sēklām400 g
-
Grauzdēti lazdu rieksti40 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē krāsni 210 grādus karstu.
Sīpolus sagriez 4 daļās. Ķiploku sadali daiviņās. Samaisi visas sastāvdaļas, izņemot riekstus un sieru.
Ieber pannā, izlīdzini un cep kādas 20 minūtes.
Tad pieber sieru (gabalos) un cep, kamēr viss gatavs, sacepies zeltains.
Liec traukā, uzber sakapātus riekstus un pasniedz.