Ķirbju, patisonu un biešu sacepums

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Ķirbju, patisonu un biešu sacepums
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Bietes
     2 gabali
  • Marinēti patisoni
     300 g
  • Siers Gorgonzola
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbi un bietes nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uz pannas liek kārtās: ķirbis – biete, ķirbis – biete.

Pārber sagrieztus uz pusēm marinētos patisonus.

Pieber piparus, uzlej olīveļļu, pievieno sagrieztu čili piparu.

Gorgonzolas sieru sagriež šķēlēs un liek visam virsū.

Liek cepeškrāsnī 200 grādos ar cepšanu no apakšas + ventilators uz 20 min.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīts kāposts

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gaļas pīrāgs

55min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti