Ķirbju spageti ar garnelēm

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ķirbju spageti ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • Sviesta ķirbis
     0.5 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Garneles
      16 gab.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Ingvers
      2 cm
  • Kokosriekstu krēms
     200 ml
  • Ponzu mērce
     30 ml
  • Sojas pupiņas Edamame
     200 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izmantojot mandolīnas rīvi vai spirāļu veidotāju, sagriez ķirbi.

Sakapā ķiploku ar ingveru un sajauc to ar svaigām garnelēm.

Apcep garneles eļļā, pievieno ponzu mērci, kokosa krēmu un šķipsniņu sāls.

Mērcē liec svaigi gatavotos ķirbju spageti un pavāri 1 minūti.

Sviesta ķirbja spageti ļoti ātri ir gatavi, tāpēc nav iepriekš jāblanšē.

Pasniedz siltus.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes