Krāsainie grilsalāti

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Krāsainie grilsalāti

Sastāvdaļas

  • Cukini
     1 gab.
  • Mazs kabacis
     1 gab.
  • Paprika
     2 gab.
  • Baklažāns
     2 gab.
  • Šalotes sīpoli
     2 gab.
  • Svaiga bazilika lapas
     1 sauja (-s)
  • Sāls
     1 tējk.
  • Balzamiko
     1 ēdamk.
  • Eļļa
     2 ēdamk.
  • Mikrozaļumu pesto
     3 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegli un krāsaini grilsalāti – ideāls papildinājums vasaras piknikam vai BBQ!

Dārzeņus noskalo, nožāvē un sagriez vēlamā lieluma gabalos, pēc tam liec lielā bļodā.

Pievieno sāli, balzametiķi un eļļu, visu kārtīgi apmaisi. Sagatavotos dārzeņus liec uz grila restēm vai iesmiem un grilē, līdz tie gatavi.

Karstus, tikko no grila noņemtus dārzeņus pārcel traukā ar vāku un atstāj uz 5-10 minūtēm, lai karstums tos padarītu mīkstākus un pastiprinātu garšu.

Pēc tam noņem vāku, pievieno mikrozaļumu pesto un apmaisi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Grieķu salāti

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Picas ķirbīši

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju krēma pasta

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes