Krāsnī cepta karūsa ar krēmīgo polentu

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Karūsa (dorada)
     1 gab.
  • Sāls
     1 ĒK
  • Dilles
     1 sauja
  • Olīveļļa Rimi Light
     1 ĒK
  • Pipari
     2 šķipsna
  • Kukurūzas milti, polenta De Cecco
     60 g
  • Piens Marge (0,5%)
     250 ml
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Ķiploku pulveris
     2 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Polentai vari pievienot arī zaļumus vai citas iemīļotas garšvielas.

Sagatavo zivi cepšanai, attīri un ierīvē ar eļļu. Pievieno sāli un piparus. Ieliec vēderā citronu un dilles.

Liec cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.

Pa to laiku sakarsē pienu ar sāli un ķiploku pulveri un lēnām, maisot pievieno kukurūzas miltus. Vāri, kā norādīts uz iepakojuma. 

Kamēr polenta būs silta, tā būs krēmīga, bet līdz ko tā atdziest, tā kļūst cieta. Tad to var sagriezt un apcept, kas ir atkal jauns ēdiens.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.