Krāsnī cepta selerijas sakne

  • Gatavošana 2h 30min
  • Viegli
Krāsnī cepta selerijas sakne
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Sāls
     1 tējk.
  • Selerijas sakne
     500 g
  • Sviests
     100 g

Pildījums

  • Rīvēts cietais siers
     40 g
  • Zaļais vai zilais siers
     150 g
  • Valrieksti
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Selerijas sakni kārtīgi noskalo un nosusini sausu.

Ja miza ir pārāk bieza, nomizo to.

Sakni apviļā sviestā un apkaisi ar sāli.

Ietin folijā un liec cepešpannā.

Karsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepešpannā lej 2 glāzes silta ūdens un liec cept seleriju 2 stundas.

Samaisi pildījumu.

Kad selerija izcepusies, izņem to no folijas, nogriez saknes cepurīti un pildi tajā siera un riekstu pildījumu.

Liec cepeškrāsnī apbrūnināties vēl 15 minūtes.

Līdzīgas receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).