Krāsnī ceptas jaunās bietes ar rozmarīnu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Krāsnī ceptas jaunās bietes ar rozmarīnu
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Jaunās bietes
     6 gabali
  • Rozmarīns
      3 zariņi
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Citrons
     1 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Ūdens
     120 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Noskalo jaunās bietītes, ja nepieciešams nogriež sakni un kātus.

Ja bietes ir pārāk lielas, sagriež tās uz pusēm vai četrās daļās.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180°C.

Liek cepamajā traukā bietes, rozmarīnu, uz pusēm pārgrieztu ķiploku, pārslaka ar citrona sulu un medu.

Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pielej olīveļļu un ūdeni.

Apklāj cepamo trauku ar foliju un liek cepeškrāsnī. Cep aptuveni 25 minūtes. Tad noņem foliju un cep līdz gatavībai.

Ideja!


Pamēģini bietīšu vietā cept kartupeļus, burkānus, patisonus vai pat ķirbi. Atšķirsies vien gatavošanai nepieciešamais laiks.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.