Krēmīgie sēņu tortellini

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Tortellini
     250 g
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sīpoli
     2 gab.
  • Sāls
     0.5 tējk.

Mērce

  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sēnes
     200 g
  • Spināti
     200 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Plāni sagriež sīpolus.

Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un cep apmēram 5–10 min., nepārtraukti maisot.

Samazina siltumu līdz vidējai temperatūrai, pievieno sāli un turpina cept, līdz sīpoli karamelizējušies.

Noņem no pannas.

Pannā uzkarsē olīveļļu.

Pievieno sagrieztas sēnes, apkaisa ar šķipsniņu sāls.

Cep, līdz sēnes gatavas.

Pievieno spinātus un maisa, līdz spināti savīst. 

Pievieno karamelizētos sīpolus.

Maisījumam pievieno saldo krējumu, sāli (ja nepieciešams) un uzvāra.

Samazina siltumu un pāris minūtes lēni pasautē.

Pagatavo tortellini pēc instrukcijas.

Gatavus tortellini pievieno mērcei un samaisa.

Dekorē ar pipariem un spinātu lapiņām. 

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Rīvmaize

20min • Viegli