Kukurūzas tako ar grilētu cāli

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Kukurūzas tako ar grilētu cāli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Kukurūzas tako
      6 gab.
  • Cāļa krūtiņa
     1 gabali
  • Avokado
     1 gabali
  • Sarkanā paprika
     2 gab.
  • Paprikas pulveris
     5 g
  • Sarkanie čili pipari
      2 gab.
  • Kumīna sēklas
     7 g
  • Sāls
      pēc garšas

Salsa

  • Olīveļļa
     70 ml
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Laims
     2 gab.
  • Zaļie tomāti
     4 gab.
  • Marinēti halapenjo
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Cāļa krūtiņu iemarinē olīveļļā, paprikas pulverī, kumīna sēklās, pievieno sāli un piparus. Ļauj ievilkties 12 stundas ledusskapī, tad grilē vai cep uz pannas.

Pagatavo zaļo salsu, visas sastāvdaļas sablendējot: vispirms ielej 70 ml olīveļļas un ar ķiploku, sablendē, tad pievieno laima sulu, svaigu koriandru, halapenjo, zaļos tomātus un sāli un atkal sablendē.

Sarkano papriku grilē vai cep uz pannas olīveļļā, tad liec caurdurī un ļauj notecēties, noņem mizu. Sīki sagriez avokado, apsāli un apslaki ar laima sulu.

Visas sagatavotās sastāvdaļas kārto kukurūzas tako, un ballīte var sākties!

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).