Kūpināta kalmāra salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kūpināta kalmāra salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Kūpināta kalmāra fileja
     100 g
  • Kartupeļi
     200 g
  • Zaļie zirnīši
     50 g
  • Rukola
     20 g

Mērce

  • Olīveļļa
     50 ml
  • Citronu sula
     2 Ēdamkarote
  • Kaperi
     1 Tējkarotes
  • Sinepes
     0.5 Tējkarotes
  • Medus
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kartupeļus un atdzesē.

Visātrāk būs,ja tos vārīsi jau sagrieztus vajadzīgajā formā.

Kartupeļiem pievieno zaļos zirnīšus, rukolu un plānās strēmelēs vai citā formā sagrieztu kūpināto kalmāru.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem, savienojot visas garšas.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes