Kūpināta kalmāra salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kūpināta kalmāra salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Kūpināta kalmāra fileja
     100 g
  • Kartupeļi
     200 g
  • Zaļie zirnīši
     50 g
  • Rukola
     20 g

Mērce

  • Olīveļļa
     50 ml
  • Citronu sula
     2 ēdamk.
  • Kaperi
     1 tējk.
  • Sinepes
     0.5 tējk.
  • Medus
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kartupeļus un atdzesē.

Visātrāk būs,ja tos vārīsi jau sagrieztus vajadzīgajā formā.

Kartupeļiem pievieno zaļos zirnīšus, rukolu un plānās strēmelēs vai citā formā sagrieztu kūpināto kalmāru.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem, savienojot visas garšas.

Saistītās receptes

Karaliskie ogu salāti

20min • Viegli

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes