Kūpināta kalmāra salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kūpināta kalmāra salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Kūpināta kalmāra fileja
     100 g
  • Kartupeļi
     200 g
  • Zaļie zirnīši
     50 g
  • Rukola
     20 g

Mērce

  • Olīveļļa
     50 ml
  • Citronu sula
     2 ēdamk.
  • Kaperi
     1 tējk.
  • Sinepes
     0.5 tējk.
  • Medus
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kartupeļus un atdzesē.

Visātrāk būs,ja tos vārīsi jau sagrieztus vajadzīgajā formā.

Kartupeļiem pievieno zaļos zirnīšus, rukolu un plānās strēmelēs vai citā formā sagrieztu kūpināto kalmāru.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem, savienojot visas garšas.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu cālis

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti