Kūpināta laša vainags

  • Gatavošana 1min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla
     800 g
  • Krēmsiers
     350 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Dilles
     1 bunte (-s)
  • Malti melnie pipari
      Pēc garšas
  • Kūpināta laša fileja Rimi
     400 g
  • Ola
     1 gab.
  • Sezama sēklas
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Svētku galdam piemērots kūpināta laša vainags – mīksta rauga mīkla, krēmīgs siera pildījums ar dillēm un citrona aromātu, papildināts ar kūpinātu lasi. Elegants, gardi aromātisks un vizuāli iespaidīgs ēdiens, kas pārsteigs viesus!

Izrullē rauga mīklu plānā kārtā.

Sajauc krēmsieru ar smalki sakapātām dillēm.

Pievieno rīvētu citrona miziņu no viena citrona.

Pievieno maltus melnos piparus.

Vienmērīgi izklāj krēmsieru uz izrullētās mīklas.

Uz krēmsiera uzliec šķēlēs sagrieztu kūpinātu lasi.

Satin mīklu ruletē un pārgriez gareniski uz pusēm.

Sapin mīklu bizē un izveido vainagu.

Sakul olu un apsmērē vainagu.

Pārkaisi ar sezama sēklām un sāli.

Cep 45 minūtes 190 grādos iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Reņģu friti

50min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes