Kūpināta un svaiga laša tartars

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Kūpināta un svaiga laša tartars
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Tartars

  • Svaiga laša fileja
     300 g
  • Auksti kūpināta laša fileja
     100 g
  • Neliels šalotes sīpols
     1 gab.
  • Mazie kaperi
     2 tējk.
  • Kapātas dilles
     2 tējk.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     2 ēdamk.
  • Citrona sula (pēc garšas)
     0.5 gab.

Pasniegšanai

  • Itāļu maize Mani gardumi
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kūpināta un svaiga laša tartars

Abu veidu laša filejas sagriez vienādos, mazos kubiņos vai sakapā vēlamā lieluma gabaliņos.
Smalki sagriez sīpolu un kaperus, pievieno lasim.
Pieber dilles, pievieno sinepes, visu viegli iecilā, papildus pielejot citrona sulu un olīveļļu.
Pieliec sāli, ja nepieciešams.
Sagriez itāļu maizi plānās šķēlēs un apgrilē cepeškrāsnī, līdz tā kraukšķ.
Pasniedz divu garšu laša tartaru uz kraukšķīgās maizītes un, ja vēlies, uzliec virsū nedaudz skāba krējuma.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar brokoļiem

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.