Lapu kāpostu un parmezāna čipsi

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Lapu kāpostu un parmezāna čipsi

Sastāvdaļas

  • Sagriezti lapu kāposti
     125 g
  • Smalki rīvēts parmezāns
     400 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Lapu kāpostu un parmezāna siera garša ir kā radīta viena otrai! Lapu kāpostu izteikto svaigumu lieliski papildina parmezāna siera maigā riekstu garša. Šajā receptē divu lielisko produktu savienība pārvēršas kraukšķīgos čipsos, nevainojamai uzkodai tavā ballītē! Tā ir īsta mīlestība!
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150°C temperatūrai.

Brīvi izkārto kāpostus 12 apļos (apmēram 10 cm diametrā) uz 2 cepešpannām ar cepamo papīru (6 porcijām).

Uz smalkas rīves sarīvē parmezāna sieru. Pārkaisi sieru kāpostiem. Pannas pa vienai liec krāsns vidū uz 15–20 minūtēm vai līdz kāpostu čipsi ieguvuši skaistu nokrāsu. Lai izlaistu mitro gaisu, ik pa laikam atver krāsni.

Ļauj čipsiem atdzist. Paceļ tos no papīra ar lāpstiņu.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Piparkūku riekstiņi

1h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.