Leftover vistas zupa

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Leftover vistas zupa

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Burkāns
     1 gab.
  • Selerijas kāti
     2 gab.
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Vistas buljons
     1.5 L
  • Pērļu kuskuss
     75 g
  • Vārīta vista
     250 g
  • Lauru lapas
      2. gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Svaigi pētersīļi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Leftover vistas zupa 

Katlā uzkarsē olīveļļu.
Sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, burkānu, selerijas kātus un timiāna zariņus sautē uz lēnas uguns apmēram 5 min.
Pievieno buljonu, vistu, lauru lapas, sāli un piparus.
Uzvāri.
Pievieno kuskusu un vāri 10 min., līdz kuskuss ir gatavs.
Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem un grauzdētām maizītēm.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.