Leftover vistas zupa

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Leftover vistas zupa

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Burkāns
     1 gab.
  • Selerijas kāti
     2 gab.
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Vistas buljons
     1.5 L
  • Pērļu kuskuss
     75 g
  • Vārīta vista
     250 g
  • Lauru lapas
      2. gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Svaigi pētersīļi
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā uzkarsē olīveļļu.
Sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, burkānu, selerijas kātus un timiāna zariņus sautē uz lēnas uguns apmēram 5 min.
Pievieno buljonu, vistu, lauru lapas, sāli un piparus.
Uzvāri.
Pievieno kuskusu un vāri 10 min., līdz kuskuss ir gatavs.
Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem un grauzdētām maizītēm.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas cepetis ar sakņaugiem

2h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Kartupeļu un sēņu krēmzupa

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Franču sīpolzupa

3h • Vidēji grūti