Mandeļu un banānu maize

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Mandeļu un banānu maize
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Dateles bez kauliņiem
     200 g
  • Mandeņu milti
     300 g
  • Indijas riekstu dzēriens
     250 ml
  • Olas
     3 gab.
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Indijas rieksti
     120 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Banāni
     4 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem.

Blenderī liec olas ar indijas riekstu pienu un datelēm, sablenderē.

Lej traukā un pievieno mandeļu miltus, riekstus un cepamo pulveri.

Lej cepamtraukā. Pa virsu liec banānus, indijas riekstus un pārlej ar olīveļļu.

Cep 30 minūtes. Nedaudz atdzesē un tikai tad griez.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti