Mango un garneļu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Mango un garneļu salāti
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Salātu maisījums Rimi
     225 g
  • Mango
     1 Gabali
  • Garneles
     250 g
  • Šampinjoni
     100 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Pipari
      pēc garšas

Mērce

  • Laims
     1 gabali
  • Sinepes
     1 Tējkarotes
  • Medus
     0.5 Tējkarotes
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atver salātu paciņu, bet salātus neskalo, jo tie pirms iepakošanas jau ir noskaloti tīrā dzeramā ūdenī. Liek salātus lielā traukā.

Sagriež kubiņos mango un pievieno salātiem. Ja nav pieejams svaigs mango, var izmantot konservētu, tad salātiem pievieno arī nedaudz sīrupa.

Sagriež šampinjonus, uzber nedaudz sāls un piparu un apcep uz pannas olīveļļā. Tad apcep arī garneles kopā ar šķipsnu sāls un piparu. Visu jauc klāt salātiem.

Pagatavo mērci: izspiež laima sulu, pievieno medu, sinepes un olīveļļu.

Pārlej salātus ar mērci un pasniedz.

Ideja!

Pagatavo šos salātus, garneļu vietā pievienojot putna gaļu vai sieru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti