Mango un kokospiena Panna Cotta

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas kokosriekstu krēmam

  • Ūdens
     100 ml
  • Citronu sula
     40 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Sastāvdaļas mango krēmam

  • Cukurs
     100 g
  • Ūdens
     150 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Mango (nomizoti, iztīrīti, sagriezti gabalos)
     2 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Deserts ar vasaras garšu

Uzvāri ūdeni ar citronu sulu un pievieno agaru.

Vāri 1–2 minūtes, tad sajauc ar kokospienu un lej glāzēs.

Glāzi sagāz slīpi, uzliekot to uz citas glāzes. Krēms ar agaru sastings istabas temperatūrā, tas nav jāliek ledusskapī.

Kad kokosa masa sastingusi, gatavo mango krēmu. Uzvāri ūdeni ar agaru.

Mango mīkstumu samal biezenī, pievieno agara ūdeni un samaisi. Lej trauciņos.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Panna Cotta

1h 30min • Viegli

Šokolādes braunijs

40min • Viegli

Siera kūka

2h 20min • Viegli

Gardēžu svētku kūka

1h 30min • Vidēji grūti

Vēja kūkas

50min • Vidēji grūti

Mango krēma deserts

40min • Vidēji grūti
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.