Mango un kokospiena Panna Cotta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Mango un kokospiena Panna Cotta
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kokosriekstu krēms

  • Ūdens
     100 ml
  • Citronu sula
     40 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Mango krēms

  • Cukurs
     100 g
  • Ūdens
     150 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Mango
     2 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Deserts ar vasaras garšu

Uzvāri ūdeni ar citronu sulu un pievieno agaru.

Vāri 1–2 minūtes, tad sajauc ar kokospienu un lej glāzēs.

Glāzi sagāz slīpi, uzliekot to uz citas glāzes. Krēms ar agaru sastings istabas temperatūrā, tas nav jāliek ledusskapī.

Kad kokosa masa sastingusi, gatavo mango krēmu. Uzvāri ūdeni ar agaru.

Nomizota un iztīrīta mango mīkstumu samal biezenī, pievieno agara ūdeni un samaisi. Lej trauciņos.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes