Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Minestrone zupa
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Eļļa4 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāti2 gab.
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Kartupeļi2 gab.
-
Konservētas pupiņas240 g
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Oregano0.5 tējk.
-
Timiāns0.5 tējk.
-
Tomāti savā sulā (smalcināti)480 g
-
Dārzeņu buljons500 ml
-
Sāls1 tējk.
-
Lauru lapas2 gab.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
-
Makaroni (mazi)100 g
-
Citronu sula2 ēdamk.
-
Pētersīļi50 g
-
Parmas siers (rīvēts)50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Minestrone zupa
Katlā uzkarsē eļļu un pievieno sasmalcinātu sīpolu, burkānus, selerijas kātus. Apcep.
Pievieno tomātu pastu un sautē 5 minūtes.
Pievieno kartupeļus, ķiploku, oregano, timiānu.
Pasautē vēl 2 minūtes.
Pievieno smalcinātus tomātus savā sulā, buljonu, sāli, piparus un lauru lapas.
Uz lēnas uguns vāri apmēram 10 minūtes.
Pēc tam pievieno makaronus un konservētas pupiņas.
Vāri līdz makaroni ir al dente.
Noņem no uguns, izņem lauru lapas un iemaisi citronu sulu.
Ja nepieciešams pievieno sāli un piparus pēc garšas.