Minestrone zupa
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Eļļa4 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Burkāni2 gab.
-
Selerijas kāti2 gab.
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Kartupeļi2 gab.
-
Konservētas pupiņas240 g
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Oregano0.5 tējk.
-
Timiāns0.5 tējk.
-
Tomāti savā sulā (smalcināti)480 g
-
Dārzeņu buljons500 ml
-
Sāls1 tējk.
-
Lauru lapas2 gab.
-
Melnie pipari0.5 tējk.
-
Makaroni (mazi)100 g
-
Citronu sula2 ēdamk.
-
Pētersīļi50 g
-
Parmas siers (rīvēts)50 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Noņem no uguns, izņem lauru lapas un iemaisi citronu sulu.
Ja nepieciešams pievieno sāli un piparus pēc garšas.