Mocarellas tostermaize ar anšoviem

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Mocarellas tostermaize ar anšoviem
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Tostermaize
     6 šķēlīte (-s)
  • Mocarella
     200 g
  • Pesto
     150 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     40 g
  • Anšovu filejas
     80 g
  • Eļļa cepšanai
     1 ēdamk.
  • Balzāmetiķis
     2 ēdamk.
  • Olas
     3 gabali
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz maizes šķēles liec pesto, šķēlēs sagrieztu mocarellu, anšovu filejas, sasmalcinātus saulē kaltētus tomātus, atkal mocarellu un maizes šķēli.
Saspied maizītes kopā.
Lēzenā bļodā sakul olas, pievieno garšvielas un iemērc maizītes olā no abām pusēm.
Atstāj uz 30 minūtēm nostāvēties.
Cep sakarsētā pannā karstā eļļā no abām pusēm.
Cepoties uzliec vāku, lai mocarella pakūst. Pasniedz karstas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes