Musli ar mandelēm un karamelizētiem āboliem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Musli ar mandelēm un karamelizētiem āboliem
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
     100 g
  • Griķu pārslas
     50 g
  • Mandeļu skaidiņas
     50 g
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.
  • Āboli
     150 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Jogurts
     4 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsētā pannā apgrauzdē auzu pārslas un mandeļu skaidiņas. Kad tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno griķu pārslas un vēl nedaudz apgrauzdē, tad visu atdzesē.
Nomazgā un nomizo ābolus, sagriez daiviņās.
Uzkarsē pannu un liec ābolu daiviņas cepties, pievienojot nedaudz ūdens.

Kad āboli kļūst dzidri, pievieno kļavu sīrupu un kanēli, lai karamelizējas.

Karamelizētos ābolus atdzesē un pasniedz ar musli un jogurtu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.