Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu njoki Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     3 daiva (-s)
  • Puravi
     1 gab.
  • Sojas kulinārijas krēms Alpro
     500 ml
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

Sīpolu un puravu sagriez smalkākos gabalos, ķiploku daiviņas sarīvē uz smalkās rīves.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus 2–3 minūtes, līdz tie mīksti.
Pievieno puravus, ķiplokus un sautē vēl 2 minūtes.
Pievieno sojas krēmu, citrona sulu un sakapātas dilles.
Vāri mērci uz lēnas uguns 4–5 minūtes, līdz tā nedaudz sabiezē.
Pievieno sāli pēc garšas.
Tikmēr uzvāri njoki, kā norādīts uz iepakojuma, un pasniedz ar mērci.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sātīgā fokača

5h • Vidēji grūti