Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu njoki Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     3 daiva (-s)
  • Puravi
     1 gab.
  • Sojas kulinārijas krēms Alpro
     500 ml
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sīpolu un puravu sagriez smalkākos gabalos, ķiploku daiviņas sarīvē uz smalkās rīves.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus 2–3 minūtes, līdz tie mīksti.
Pievieno puravus, ķiplokus un sautē vēl 2 minūtes.
Pievieno sojas krēmu, citrona sulu un sakapātas dilles.
Vāri mērci uz lēnas uguns 4–5 minūtes, līdz tā nedaudz sabiezē.
Pievieno sāli pēc garšas.
Tikmēr uzvāri njoki, kā norādīts uz iepakojuma, un pasniedz ar mērci.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti

Buffalo tofu wings

50min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes