Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu njoki Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     3 daiva (-s)
  • Puravi
     1 gab.
  • Sojas kulinārijas krēms Alpro
     500 ml
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sīpolu un puravu sagriez smalkākos gabalos, ķiploku daiviņas sarīvē uz smalkās rīves.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus 2–3 minūtes, līdz tie mīksti.
Pievieno puravus, ķiplokus un sautē vēl 2 minūtes.
Pievieno sojas krēmu, citrona sulu un sakapātas dilles.
Vāri mērci uz lēnas uguns 4–5 minūtes, līdz tā nedaudz sabiezē.
Pievieno sāli pēc garšas.
Tikmēr uzvāri njoki, kā norādīts uz iepakojuma, un pasniedz ar mērci.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli

Jāņu mērces

5min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.