Nūdeļu spring rolls

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Spring Rolls

  • Pilngraudu nūdeles
     280 g
  • Rīspapīrs
      12–14 gab.
  • Sparģeļi
      10 gab.
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Kāposts
     170 g
  • Burkāni
     40 g

Terijaki mērce

  • Sojas mērce
     7 ēdamk.
  • Sriracha mērce
     1 ēdamk.
  • Brūnais rīsu etiķis
     1 tējk.
  • Sezama eļļa
     1 tējk.
  • Agaves sīrups vai medus
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nūdeles pagatavo atbilstoši ražotāja instrukcijai.

Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sparģeļus (sagrieztus 5 cm gabaliņos) un vāri 3–4 min.

Pannā uzkarsē olīveļļu.

Pievieno burkānus (plānās šķēlēs) un kāpostu (sasmalcinātu) un visu sautē 4–5 min., līdz kāposti un burkāni ir mazliet mīksti.

Tiem pievieno nūdeles un sparģeļus.
Pagatavo terijaki mērci, visas sastāvdaļas samaisot kopā.
Mērci pārlej nūdelēm un dārzeņiem, tad visu samaisi.
Rīspapīru uz 15 sekundēm iemērc ūdenī.
Liec uz dēlīša vai šķīvja.
Vidū kārto nūdeles ar dārzeņiem un loki ciet – vispirms aizlokot abas puses, tad galu un rullējot aizrullē ciet.
To atkārto, pagatavojot pārējos rullīšus.

Saistītās receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes