Nūdeļu spring rolls

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Spring Rolls

  • Pilngraudu nūdeles
     280 g
  • Rīspapīrs
      12–14 gab.
  • Sparģeļi
      10 gab.
  • Olīveļļa
     1 Ēdamkarote
  • Kāposts
     170 g
  • Burkāni
     40 g

Terijaki mērce

  • Sojas mērce
     7 Ēdamkarote
  • Sriracha mērce
     1 Ēdamkarote
  • Brūnais rīsu etiķis
     1 Tējkarotes
  • Sezama eļļa
     1 Tējkarotes
  • Agaves sīrups vai medus
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nūdeles pagatavo atbilstoši ražotāja instrukcijai.

Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sparģeļus (sagrieztus 5 cm gabaliņos) un vāri 3–4 min.

Pannā uzkarsē olīveļļu.

Pievieno burkānus (plānās šķēlēs) un kāpostu (sasmalcinātu) un visu sautē 4–5 min., līdz kāposti un burkāni ir mazliet mīksti.

Tiem pievieno nūdeles un sparģeļus.
Pagatavo terijaki mērci, visas sastāvdaļas samaisot kopā.
Mērci pārlej nūdelēm un dārzeņiem, tad visu samaisi.
Rīspapīru uz 15 sekundēm iemērc ūdenī.
Liec uz dēlīša vai šķīvja.
Vidū kārto nūdeles ar dārzeņiem un loki ciet – vispirms aizlokot abas puses, tad galu un rullējot aizrullē ciet.
To atkārto, pagatavojot pārējos rullīšus.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti