Omletes mafini

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Omletes mafini

Sastāvdaļas

Omletes mafini

  • Olas
     4 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     0.5 šķipsniņa (-s)
  • Mafinu formiņas
     

Pildījuma priekšlikumi

  • Drupināts fetas siers
      pēc garšas
  • Garšaugi
      pēc garšas
  • Saulē kaltēti tomāti
      pēc garšas
  • Olīvas
      pēc garšas
  • Kubiņos sagriezts šķiņķis
      pēc garšas
  • Rīvēts siers
      pēc garšas
  • Kukurūza
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Omletes mafini ir viegli pagatavojami. Vislabāk būs, ja izvēlēsies savas iecienītākās sastāvdaļas. Piemēram, mafini Vidusjūras reģiona gaumē ar šķiņķi, drupinātu fetas sieru, zaļumiem, saulē kaltētiem tomātiem vai olīvām.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225°C temperatūrai.

Mafinu formiņas liec uz cepešpannas.

Olas viegli sakuļ un pievieno pienu. Pievieno sāli un piparus.

Lej maisījumu formiņās un, ja vēlies, pievieno pildījumu.

Cep cepeškrāsns vidū aptuveni 15 minūtes vai līdz maisījums ir sastindzis.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes

Mannas biezputra

15min • Viegli