Otrās dienas cāļa cepeša salāti

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Otrās dienas cāļa cepeša salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Puscālis sinepju un medus marinādē Ķekava
     1 kg
  • Vārīti kartupeļi
     500 g
  • Zaļie zirnīši
     200 g
  • Marinēti gurķi
      4 gab.
  • Neliels ābols
     1 gab.
  • Neliels sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Kaperu ogas
     50 g
  • Pētersīļi
     0.5 bunte (-s)
  • Majonēze
     200 g
  • Medus sinepes
     1 tējk.
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadali izcepto puscāli.
Atkaulo gaļu un sagriez mazākos kubiņos.
Sagriez kubiņos kartupeļus, ābolu, sīpolu un marinēto gurķi.
Salātiem pievieno atkausētus zirnīšus, kaperus un sakapātus pētersīļus.
Salātus jauc ar majonēzi un sinepēm.
Pievieno sāli, piparus un citrona sulu pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti