Otrās dienas cāļa cepeša salāti

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Otrās dienas cāļa cepeša salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Puscālis sinepju un medus marinādē Ķekava
     1 kg
  • Vārīti kartupeļi
     500 g
  • Zaļie zirnīši
     200 g
  • Marinēti gurķi
      4 gab.
  • Neliels ābols
     1 gab.
  • Neliels sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Kaperu ogas
     50 g
  • Pētersīļi
     0.5 bunte (-s)
  • Majonēze
     200 g
  • Medus sinepes
     1 tējk.
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sadali izcepto puscāli.
Atkaulo gaļu un sagriez mazākos kubiņos.
Sagriez kubiņos kartupeļus, ābolu, sīpolu un marinēto gurķi.
Salātiem pievieno atkausētus zirnīšus, kaperus un sakapātus pētersīļus.
Salātus jauc ar majonēzi un sinepēm.
Pievieno sāli, piparus un citrona sulu pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti